Tecno Spark 10 Pro Kılıf Magnetik Standlı Kamera Korumalı Zore Sürgülü Vega Kapak
Tecno Spark 10 Pro Kılıf Magnetik Standlı Kamera Korumalı Zore Sürgülü Vega Kapak
Tecno Spark 10 Pro Kılıf Magnetik Standlı Kamera Korumalı Zore Sürgülü Vega Kapak

Tecno Spark 10 Pro Kılıf Magnetik Standlı Kamera Korumalı Zore Sürgülü Vega Kapak (TA104785)

0,00
Fiyat : ₺302,90(KDV Dahil)
Magnetik Standlı Kamera Korumalı Zore Sürgülü Vega Kapak
 
 

Yenilikçi Çift Katmanlı Koruma
Zore Sürgülü Vega Kapak, TPU gövdesi ve polikarbon sırtı ile çift katmanlı yapısı sayesinde telefonunuzu darbelerden maksimum düzeyde korur. Bu kapak, günlük kullanımda karşılaşabileceğiniz sert çarpmalara karşı telefonunuzu güvende tutar. Şık tasarımıyla ilgi çekici ve fonksiyonel yapısıyla çok yönlü kullanım imkanı sunar.
 
 


Kamera Koruma ve Sürgülü Kapak Özelliği
Telefonunuzun en hassas parçalarından biri olan kamera lenslerini korumak için tasarlanmış olan Zore Sürgülü Vega Kapak, sürgülü kamera korumasıyla dikkat çekiyor! Bu özellik, kamera lenslerinizi tozdan, çiziklerden ve darbelerden tam olarak korumaya yardımcı olur. Kamerayı kullanmadığınız zamanlarda kapak kapalı kalır, böylece her zaman maksimum koruma sağlanmış olur. Seyahat esnasında veya dış mekan aktivitelerinde, kamera korumanızı etkinleştirerek her anı güvenle kaydedebilirsiniz.
 


Magnetik Yüzük Aparatı ile Üstün Kullanım Kolaylığı
Bu kapağın en büyük özelliklerinden biri de, stand olarak kullanılabilen, 360 derece dönme ve 100 derece aşağı-yukarı hareket edebilme özelliğine sahip olan yüzük aparatıdır. Bu yüzük aparatı aynı zamanda magnetik özelliği ile araç telefon tutucularda rahatlıkla kullanılabilir. Video izlerken ise ister yüzüğü parmağınıza geçirerek elinizde tutun, ister stand olarak masanızda kullanın. Her anlamda konfor için Zore Sürgülü Vega Kapak tercih sebebiniz olacak!
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı