Apple Watch 41mm Benks Ultra Shield Temperli Cam Ekran Koruyucu
Apple Watch 41mm Benks Ultra Shield Temperli Cam Ekran Koruyucu

Apple Watch 41mm Benks Ultra Shield Temperli Cam Ekran Koruyucu (TA96031)

0,00
Fiyat : ₺617,90(KDV Dahil)
​​​​Benks Ultra Shield Saat Ekran Koruyucusu

Saatinizi her anlamda koruyacak, şeffaflığın ve zarafetin mükemmel uyumunu sunan Benks Ultra Shield, saat ekranınız için en yüksek koruma standardını belirler. İşte bu üstün koruyucunun sunduğu ayrıcalıklar:

Üstün Koruma: Saatinizi çizilmelere ve darbelere karşı koruyan Benks Ultra Shield, günlük kullanımdan kaynaklanabilecek her türlü hasara karşı tam bir savunma sağlar.

Kristal Netliği: Tamamen şeffaf malzeme ile üretilen bu ekran koruyucu, saatinizin ekranını net bir şekilde görebilmeniz için %100 berraklık sunar. Böylece saatinizin şık tasarımı ve parlak ekranı her zaman ön planda.

Kolay Kurulum: MagicAlign kurulum aracı ile kolay ve hızlı bir şekilde saatinize uygulanabilir. Bu sayede ekran koruyucunuzu sorunsuz ve hızlı bir şekilde saatinize yerleştirebilirsiniz.

Geniş Uyumluluk: Çeşitli Apple Watch modelleri ile uyumlu olan Benks Ultra Shield, 40mm, 41mm, 44mm ve 45mm boyutlarındaki saatlerle mükemmel bir şekilde eşleşir.

İnce ve Hafif: Sadece 0.15mm kalınlığında olan bu PMMA malzemeden üretilmiş ekran koruyucu, saatiniz üzerinde neredeyse hissedilmez ve ağırlık yapmaz.

Benks Ultra Shield Saat Ekran Koruyucusu ile saatinizin şıklığını korurken, maksimum korumadan ödün vermezsiniz.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı